חייגו עכשיו: 03-6444500
או לחצו לשליחת מייל

דרכון רומני - פינקו ברקן

03-6444500

 

קבלת אזרחות רומנית - הטפסים להוצאת אזרחות רומנית או דרכון רומני

קבלת אזרחות רומנית כרוכה, בין היתר, במילוי טפסים מיוחדים. בחלק זה של האתר ריכזנו לנוחיותכם את הטפסים שיש למלא לצורך הגשת הבקשה להוצאת אזרחות רומנית או בקשה להוצאת דרכון רומני.

יודגש כי קבלת אזרחות רומנית מותנית בהוכחה של מגיש הבקשה, כי מתקיימים לגביו התנאים המזכים אותו בקבלת אזרחות רומנית. לכן בנוסף לטפסים המובאים כאן, יש להגיש מסמכים נלווים המוכיחים את הזכאות לאזרחות רומנית או הזכאות לדרכון רומני.
לקריאת ההנחיות המלאות אודות כל החומרים הנדרשים לטיפול בבקשה לקבלת אזרחות רומנית ולדרכון רומני, לחצו על הקישורים הבאים: המדריך המלא להוצאת אזרחות רומנית, המדריך המלא להוצאת דרכון רומני.

בכל שלב אתם מוזמנים ליצור עימנו קשר לשיחת ייעוץ ראשונית חינם וללא כל התחייבות בטלפון 03-6444500.

הטפסים הדרושים לקבלת אזרחות רומנית

  • תעודת זהות ודרכון ישראלי מקוריים + צילום (במקרים מסויימים נדרש תרגום המסמכים מעברית לרומנית ומאומת על ידי נוטריון)
  • במידה ומגיש הבקשה נשוי – יש לצרף צילום תעודת נישואין (מתורגמת לרומנית ומאומתת על ידי נוטריון ובנוסף, יש להציג אישור אפוסטיל ממשרד הדתות ואישור אפוסטיל משרד החוץ)
  • תעודת יושר של משטרת רומניה (תוקפה עד חצי שנה)
  • תעודת יושר ממשטרת ישראל (מתורגמת לרומנית ומאומתת על ידי נוטריון). (תוקפה עד שנה)
  • תעודת נישואין ו/או תעודת לידה המוכיחים את הזיקה לרומניה של מגיש הבקשה לקבלת אזרחות רומנית או הוריו או הורי הוריו – מסמכים שלא הוצאו על ידי הרשויות ברומניה יש לתרגם ולאמת על ידי נוטריון
  • במידה ומדובר באזרחות שנשללה – יש לצרף מסמך (אותו ניתן לקבל על ידי בקשה מהרשויות ברומניה) אודות התאריך בו האזרחות נשללה.
  • במידה וכבר הוגשו בקשות בעבר לקבלת אזרחות רומנית, על ידי מגיש הבקשה, יש לצרף הצהרה אודותיהן.
  • תצהיר המבקש שאיננו מעורב או תומך בפעילות כנגד רומניה.
  • תצהיר של המבקש האם הוא מתכוון להישאר במקום מגוריו הנוכחי או לעבור לגור ברומניה.
  • תמצית רישום משרד הפנים הכולל את פרטי בן הזוג והילדים (מתורגם לרומנית ומאומת על ידי נוטריון)
  • הטפסים הדרושים להוצאת דרכון רומני

  • תעודת זהות ודרכון ישראלי מקוריים + צילום (מתורגם לרומנית ומאומת על ידי נוטריון)
  • במידה ומגיש הבקשה נשוי – יש לצרף צילום תעודת נישואין (מתורגם לרומנית ומאומת על ידי נוטריון)
  • תמצית רישום משרד הפנים הכולל את פרטי בן הזוג והילדים (מתורגם לרומנית ומאומת על ידי נוטריון)
  • תעודת יושר של משטרת רומניה
  • תעודת יושר ממשטרת ישראל (מתורגמת לרומנית ומאומתת על ידי נוטריון)
  • ילידי רומניה נדרשים להגיש גם תעודת לידה רומנית
  • ילידי רומניה נדרשים לצרף תעודת סטאטוס ממשרד הפנים ברומניה

הסתבכתם בתהליך הבקשה לקבלת אזרחות רומנית / דרכון רומני

קל להסתבך בתהליך הבקשה לקבלת אזרחות רומנית או דרכון רומני. כמות הטפסים, הדרישה למילוי קפדני ומדוייק בשפה הרומנית, חוסר הסובלנות לטעויות הקלות ביותר (החלפה של אות או ספרה), ריבוי הטפסים והדרישות המיוחדות לאימותם של כל אחד ולתקפותם...

צרו עימנו קשר לייעוץ ראשוני חינם וללא כל התחייבות בדרך לקבלת אזרחות רומנית או דרכון רומני. ניתן ליצור קשר בטופס שמשמאל או בטלפון 03-6444500.

 

 

romania4

לבדיקת זכאות חינם !



צרו עימנו קשר עכשיו לשיחת ייעוץ ראשונית חינם וללא כל התחייבות! בטלפון:

03-6444500 או בטופס הבא

שם*
טלפון*

* שדה חובה

מקבלי האזרחות החדשים

גלריית מקבלי אזרחות רומניתגלריית מקבלי אזרחות רומנית
FadeGallery - Free Version